Úvod » Spracovanie potravín » SQUASHER 230V - tlakový homogenizér
Squasher je inovatívny stroj, ktorý pomáha spojiť všetky chute a arómy obsiahnuté vo vrecúšku, rozpúšťajúc ich homogénne v tekutine. Zabalením surovín do špeciálneho vrecúška Squasher, k dispozícii s filtrom alebo bez neho, pridajte zvolenú tekutinu a vložte ju medzi pádla a predný panel. Nastavte čas pre každú prípravu. Jeho pádla rozdrvia produkty, extrahujú a homogenizujú obsah. Používa presný a odmeraný tlak.
Squasher opakuje tlaky stovkykrát za minútu. Tekutina pôsobí ako rozpúšťadlo, zatiaľ čo zbiera a preniká všetkou chuťou surovín. Nezahrieva produkt, nie je v kontakte s žiadnym kovom, aby sa predišlo oxidácii, tlačí práve s dostatočnou silou, aby sa váš produkt nepoškodil. Neextrahuje horké častice z niektorých listov, extrahuje esenciálne oleje z citrusových plodov, emulguje častice dokopy, aby sa získala homogénna chuť a zachováva čerstvosť aróm. Aromatické častice sa jemne rozpúšťajú v základnej tekutine: voda, alkohol alebo oleje.
To je nový a prekvapujúci Squasher, jedinečný stroj pripravený priniesť to najlepšie z ovocia, zeleniny a korenín do vašich nápojov, vývarov alebo omáčok.
Ako to funguje?
Zabalením surovín do špeciálneho vrecúška Squasher pridajte zvolenú tekutinu a vložte ju medzi čepele a prednú stranu stroja, nastavte čas pre každú prípravu. Jemné svetlo označí koniec procesu. Jeho čepele rozdrvia produkt, extrahujú a emulgujú to najlepšie, používajúc presný a odmeraný tlak. Tekutina zbiera a absorbuje všetku chuť surovín.
Squasher je vybavený časovačom, rôznymi čepeľmi s rôznymi funkciami a tlakom, ktorý má byť vyvinutý, a vždy podľa produktov, ktoré sa majú spracovať, je to tichý a diskrétny stroj. Môžete pripraviť akýkoľvek kombinovaný nápoj, kde ste predtým používali Muddle alebo mortelu, ale extrahujete a začleňujete viac nuancií do vášho kokteilu. Pripravte si svoje zmesi na mieste alebo vopred. Vážte a merajte suroviny, marinujte alebo infuzujte, označte a uchovávajte chladené až do servisu.
Squasher možno tiež použiť ako techniku varenia: studená extrakcia šťavy zo sušených húb, koreňov, hláv kreviet, mäkkých mäsových marinád, avokádovej pasty, pyré, ale tiež maximalizuje extrakciu tých štiav, ktoré prinášajú succulentné nuansy do našich omáčok, vinaigrettov alebo vývarov.
TECHNICKÉ PARAMETRE:
Materiál: Polykarbonát
Rozmery: 22 x 40 x 26 cm
230V / 50 Hz
Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý. |
Náš tip