Úvod » Vybavenie barov » Výrobníky čokolády / fontány » Výrobník horúcej čokolády - 10 l - čierny
S týmto dávkovačom na čiernu čokoládu môžete ľahko vydávať 10 litrov horúcej čokolády. Má tiež systém ohrevu bain marie, ktorý zabezpečuje, že sa čokoládové mlieko ohrieva postupne a nepripaľuje sa. Vďaka kontinuálnemu rotačnému miešaciemu mechanizmu sa zabráni zhlukovaniu a upchávaniu na odtokovom kohútiku.
Ak chcete prevádzkovať tento automat na čokoládu, najprv naplňte nádržku na vodu po značku Max. Potom naplňte nádobu vhodnú na potraviny čokoládovým mliekom a pevne zatvorte veko. Zapnite prístroj pomocou tlačidla On, aby sa aktivoval miešací mechanizmus. Potom môžete nastaviť teplotu na požadované nastavenie. Potraviny sa ohrejú do pol hodiny v závislosti od požadovanej teploty, výrobku a okolitej teploty. Keď čokoládové mlieko dosiahne nastavenú teplotu, umiestnite pod kohútik šálku a potiahnutím páčky nadol ju naplňte. Prípadné rozliate čokoládové mlieko sa bude zhromažďovať v zbernej miske umiestnenej pod kohútikom. Tento univerzálny prístroj možno použiť aj na mlieko, čaj, gluhwein a iné ohrievané nápoje.
Vyprázdnite zvyšky čokoládového mlieka a vyberte zo stroja misku s miešacím systémom. Odstráňte kohútik zo stroja pomocou nástroja, ktorý sa dodáva so strojom. Na vyčistenie nádržky na vodu použite vlhkú handričku. Vyčistite kanálik medzi miskou a kohútikom pomocou čističa rúrok. Opäť pripojte kohútik k stroju a naplňte nádržku na vodu. Pomocou kohútika vypustite všetku vodu z nádržky na vodu, aby v kanáliku nezostali zvyšky jedla. Potom odoberte kohútik a vyčistite ho spolu s miskou a miešacím mechanizmom pomocou horúcej vody a čistiaceho prostriedku vhodného na potraviny. Osušte všetky časti a znovu ich zostavte. Nezabudnite vyčistiť odkvapkávaciu misku.
Funkcie
Špecifikácie výrobku
Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý. |
Náš tip